Terug naar startpagina Terug naar startpagina     Algemene info H.Hart     Werken bij ons     Contact     Facebook
ZORGGROEP H.HART > OUDEREN > PERMANENT VERBLIJF > WOON & ZORGHOTEL AURÉLYS - BEVEREN-LEIE   


 

Woon- en Zorghotel Aurélys, zorgwonen in het park

Woon- en Zorghotel Aurélys, ligt op de grens van Beveren-Leie met Desselgem, vlakbij de Leie, omgeven door de Ezelsbeek en het stadspark De Mote.

Een dynamische plek waar rust, gezondheid en aangenaam zorgwonen samenkomen. Een zacht geïntegreerd gebouw in het park met ruime  comfortstudio’s en topzorg.Een architecturale parel met verrassende mogelijkheden in een omgeving waar lokaal zorgwonen én leven samengaan.

Met ’t Boshüs als ontmoetingsplaats. Nieuw aangelegd groen, wandelpaden, fruitbomen, een serre voor urban farming en de nabijheid van de Leie zorgen voor een aangenaam natuurgevoel. We heten je van harte welkom!


Wonen in een eigentijds kader

Het Woon- en Zorghotel Aurélys is voorzien van zeer ruime studio’s, op maat van elke resident.

  • Comfortstudio: oppervlakte 33 m²
  • Luxe studio: oppervlakte 41,7 m²
  • Familiestudio: oppervlakte 41,7 m²

Alle studio’s zijn gezellig en hedendaags ingericht met een warme Scandinavische touch. Ze beschikken allemaal over een zithoek, eethoek en slaaphoek. Bovendien zijn de studio’s uitgerust met een mini-keuken, comfortzetel, breedbeeld-TV, een multifunctioneel bed en een grote, moderne badkamer met inloopdouche en ergonomisch toilet.

Natuurlijk daglicht stroomt rijkelijk binnen via twee hoge ramen die voorzien zijn van ingebouwde elektrische zonnescreens. De studio kan eveneens verduisterd worden met gordijnen in zachte pastelkleuren.

Elke verdieping in Aurélys beschikt over een gezellige ontmoetingsruimte en verschillende zithoeken waar residenten en hun familie kunnen vertoeven.
Bistro ‘t Boshüs, met een aangenaam en rustig gelegen terras, de binnentuin en het lokaal dienstencentrum grenzen aan het stadspark én sluiten aan op Woon- en Zorghotel Aurélys.

 

Zorgwonen op maat

Een team van toegewijde comfortmakers staat elke dag paraat om samen met jou een warme woonplek te creëren.

Het gevarieerd zorgaanbod van het Woon- en Zorghotel Aurélys richt zich tot de (fysisch) zorgbehoevende senior, personen met (jong)dementie maar ook tot personen met een bijzondere zorgvraag en kan bestaan uit een residentieel verblijf of kortverblijf.

In Aurélys kan je terecht voor kwalitatieve topzorg en persoonlijke begeleiding. De noden en wensen van residenten en familie worden vertaald in een individueel zorg- en begeleidingsplan. Het multidisciplinair zorgteam organiseert in samenspraak met je huisarts, de psycholoog en dementiecoach, zorg op maat.

Hun expertise wordt aangevuld met de knowhow van onze kinesitherapeuten die instaan voor fitnesskine en revalidatie, in samenwerking met logopedisten. De raadgevend arts adviseert het preventief medisch beleid.

In het kapsalon en schoonheidssalon is alles voorhanden om elke dag in schoonheid aan te vatten. Je wordt er van kop tot teen verzorgd en in de watten gelegd. Het animatieteam zorgt voor een gezellige ambiance en aangename woonbeleving.

Het ervaren schoonmaakteam staat in voor een frisse en nette studio. De chef-koks stellen met de diëtiste gezonde en gevarieerde keuzemenu’s samen. Lokaal Dienstencentrum.


Lokaal Dienstencentrum Aurélys

In het lokaal dienstencentrum Aurélys ben je welkom voor een flinke portie gezelschap, vrijetijdsbesteding of oriëntatie van jouw zorgvraag. 


Bistro ’t Boshüs

Bistro ‘t Boshüs is een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen elke dag welkom is voor een lunch of kopje koffie. Onze chef-koks bereiden er dagelijks twee verse dagschotels en een veggie lunch. Daarnaast heeft men ook een keuze aan à-la-cartegerechten. Regelmatig worden er culinaire themadagen georganiseerd voor residenten en hun familie. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een Breughelfestijn, een mosselsouper, een kaas-en wijnavond, een ontbijt op zondag of het jaarlijkse nieuwjaarsdiner.


Meer informatie vindt u in deze folder.
 

Contact

Bieke Vanlerberghe
Sociale Dienst
T 056 321 851
sociale.dienst@aurélys.be | info@aurélys.be
www.aurélys.be
Zorggroep H. Hart Kortrijk. Budastraat 30 - 8500 Kortrijk - Tel. 056/321.000 - Fax. 056/321.200