Terug naar startpagina Terug naar startpagina     Algemene info H.Hart     Werken bij ons     Contact     Facebook
ZORGGROEP H.HART > ALGEMENE INFO > NIEUWS > Nieuw project Residentie BudaLys   

Residentie BudaLys: de ultieme serviceflats op toplocatie!

BudaLys zal plaats bieden aan comfortabele en luxueuze flats gecombineerd met zorg- en dienstverlening op maat. Maar er is méér.

Een Bistro en takeaway, een wellnessboulevard en een polyvalent platform moeten van BudaLys een ontmoetingsplaats in het hippe centrum van de stad maken.

BudaLys zal uit 7 bouwlagen bestaan, met een ondergrondse parking voor 230 wagens. Op het gelijkvloers komt Bistro Budalys, met een hedendaagse, trendy en creatieve invulling voor jong en oud. De eenslaapkamerappartementen liggen op de eerste en tweede verdieping. De derde verdieping zal plaats bieden aan een polyvalent platform voor workshops, vergaderingen, recepties en familiefeestjes. Een dakterras van maar liefst 500 m² met een uniek Leiezicht sluit hierop aan. De drie bovenste verdiepingen zijn bestemd voor ‘Panorama’-appartementen, die met private liften bereikbaar zijn. Alle appartementen zijn voorzien van modern comfort en domotica.

De bewoners kunnen à la carte intekenen op de dienstverlening van Zorggroep H. Hart. Samen met Residentie Groote Broel aan de Dam en de Leieboorden, zal BudaLys een architecturale meerwaarde betekenen voor Kortrijk. De architectuur van het gebouw is transparant, met aandacht voor licht, ruimtelijkheid, duidelijkheid en frisheid. De gekozen materialen zijn sober, maar van hoge kwaliteit. De nieuwbouw staat los van de BudaFabriek, waardoor een interessante dialoog ontstaat tussen oud en nieuw.

Krantenartikel Het Nieuwsblad dd. 18.03.2015: /info/upload/Zonder ticket parkeren in Parking Budabrug in 2016 - Het Nieuwsblad dd. 18.03.2015.PNG
Reportage Focus WTV dd. 18.03.2015: http://www.focus-wtv.be/video/residentie-budalys-verrijst-kortrijk-0

 

Meer informatie:

Website: www.budalys.be
E-mailadres: info@budalys.be

Tel. 056/321.000 (vraag naar onze contactpersoon voor de Residentie Budalys)


Zorggroep H. Hart Kortrijk. Budastraat 30 - 8500 Kortrijk - Tel. 056/321.000 - Fax. 056/321.200